Weekend Work Installatietechniek en Bouw B.V. is actief in de markt van elektrotechniek, koeltechnische installaties en mechanische aandrijftechniek. De eerste samenwerking met Heidi Rijpkema van Fides Bedrijfssupport startte in 2006. Op klantverzoek heeft Weekend Work Installatietechniek en Bouw B.V. onder begeleiding van Heidi Rijpkema de bedrijfscertificering VCA* opgezet.

In 2013 is de samenwerking verder uitgebreid. Heidi Rijpkema verzorgt sinds deze periode de financiële administratie van Weekend Work Installatietechniek en Bouw B.V. en de overige bedrijven in de holding. Regelmatig is er contact over de financiële situatie en na het opstellen van de jaarrekening wordt deze besproken en wordt gekeken waar mogelijkheden voor bijsturing en ontwikkeling zijn.

Weekend Work groeide door en in 2019 was er behoefte aan meer ruimte voor productiecapaciteit. Heidi Rijpkema heeft een Business Plan opgesteld en heeft de financiering van het pand begeleid.

Dankzij de toegewijde steun en inzet van Heidi, is ons bedrijf gezond en gegroeid in de afgelopen paar jaar. Heidi is een persoon die snel en educatief oppakt. Heidi zet zich 100% in voor haar werk.