Vertrouwen is ons uitgangspunt

Fides Bedrijfssupport is in 2009 opgericht door Heidi Rijpkema. Heidi studeerde bedrijfskunde aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden met als differentiatie Management. Na haar studie heeft zij gewerkt in de technische sector als financial controller en QSE-manager. Ze heeft zich doorontwikkeld op het gebied van arbeidsveiligheid door het volgen van diverse opleidingen als veiligheidskundige, machineveiligheid en projectveiligheid maar ook diverse opleidingen voor het opstellen van managementsystemen. Daarnaast is ze lead auditor ISO9001, VCA** en Veiligheidsladder.

Door ons brede netwerk voorzien wij onze klanten met het juiste advies. Naast de werkzaamheden op het gebied van kwaliteit en arbeidsveiligheid, begeleidt Fides Bedrijfssupport ook bedrijfskundige en administratieve projecten.

Fides Bedrijfssupport is tegenwoordig voornamelijk actief in de sectoren techniek, bouw en maritiem.

Fides is het Latijnse woord voor vertrouwen. Vertrouwen is een kernwaarde voor de organisatie. Fides streeft naar een wederzijds vertrouwen met haar klanten. Dit vormt de basis van een plezierige en professionele samenwerking waarbij ieder doel te behalen is.