Wilt u een managementsysteem opzetten?

Uw onderneming heeft behoefte aan een managementsysteem zoals ISO9001, ISO14001, ISO 45001, VCA, VCU en diverse BRL’s.

Een managementsysteem omvat onder meer een beleid, doelstellingen en procedures/formulieren om een bepaald niveau te behalen op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteit, veiligheid of milieu.

De reden voor het opzetten van een managementsysteem kan voortkomen uit een wens structuur en/of verbetering aan te brengen in de bedrijfsprocessen of het kan een eis zijn vanuit de markt.

Het opzetten van een managementsysteem is vaak tijdrovend en vraagt deskundigheid in of kennis van de gewenste norm. Fides Bedrijfssupport biedt ondersteuning in het opzetten van een managementsysteem op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Bij het opzetten van een managementsysteem wordt begonnen met het in kaart brengen van de huidige situatie. Als de al aanwezige procedures en formulieren het gewenste resultaat opleveren, wordt dit de basis van het systeem. Dat wordt door ons vervolgens aangevuld met de verplichte elementen.

Na het opzetten van het systeem verzorgen wij de begeleiding van de medewerkers om het systeem eigen te maken en verzorgen wij het certificatietraject.

Meer weten