URETEK Benelux is actief in de markt van vloer- en funderingsherstel met injectietechnieken in zowel Nederland als in België.

Fides Bedrijfssupport verzorgt de activiteiten op het gebied van arbeidsveiligheid, zoals het opzetten en onderhouden van de RI&E voor zowel de vestiging in Nederland als België. Fides Bedrijfssupport stelt het periodieke jaarverslag IDPD op voor onze Belgische vestiging.

Naast het VCA heeft Fides Bedrijfssupport recentelijk URETEK Benelux begeleid in het opstellen van de Veiligheidsladder. Hierbij is onder begeleiding van Heidi Rijpkema een self assessment uitgevoerd waarbij met alle medewerkers tijdens een meeting een digitale vragenlijst is doorgenomen en ingevuld. Het resultaat gaf aan dat het veiligheidsbewustzijn van de medewerker een ruime voldoende scoort. Om dit niveau te behouden en waar mogelijk te verbeteren is er een Plan van Aanpak opgesteld. Certificatie van de Veiligheidsladder zal volgen eind dit jaar.

Wij zijn zeer tevreden over hoe Heidi ons begeleidt en ondersteunt. Ze is klantvriendelijk en denk goed met ons mee. Ze neemt ons een hoop werk uit handen. Zeker een aanrader!

Arend Knufman
Manager/Technisch Adviseur